Skip to main content

Maatwerk software

We ondersteunen MKB-bedrijven bij de realisatie van kwalitatief hoogwaardige maatwerk-software. De dienstverlening die we bieden hierbij is veelzijdig:

  • Systeemontwerp: Het vertalen van de eisen en wensen van de klant naar ontwerpen als basis voor de bouw van het systeem;
  • Systeemontwikkeling: Aansturen en coachen van teams bij het ontwikkelen van het systeem van een ontwerp naar een product. Het product kan hierbij variëren van spreadsheets in Excel, desktopapplicaties, mobiele apps tot webapplicaties;
  • Softwareontwikkeling: Bouwen van creatieve software oplossingen voor klanten.
Maatwerk Software
Coderized Stamp

Professionele Software Kwaliteitsanalyse en Consultancy

Ontdek onze diepgaande software kwaliteitsanalyse en consultancy diensten. Met behulp van onze geavanceerde analyse tools en uitgebreide ervaring, helpen onze experts u bij het identificeren van verbeterpunten en het optimaliseren van uw softwareprojecten. Laat uw projecten schitteren met onze ‘Coderized Quality AAA‘ stempel, een symbool van uitmuntendheid in softwarekwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Automatisering van CI/CD-pipelines

Ontdek onze krachtige automatiseringstools voor het opzetten van efficiënte CI/CD-pipelines voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Vereenvoudig uw ontwikkelingsproces en versnel uw implementaties met onze geavanceerde technologie. Met onze oplossingen kunt u fouten minimaliseren en de ontwikkeling van hoogwaardige software optimaliseren.

CICD

Werkwijze projecten

Onze werkwijze is gebaseerd op het spreekwoord “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” en is erop gericht om het eindresultaat van het project zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de verwachtingen van de opdrachtgever. Hiertoe vindt vooraf en gedurende het project veelvuldig afstemming plaats over het (tussen)resultaat. De werkwijze is hieronder nader toegelicht.

 

 

1

Kennismaking / inventarisatie

Via een persoonlijk gesprek leren we elkaar beter kennen en inventariseren we de ondersteuningsbehoefte
2

Bevestiging doel en resultaat project

We bevestigen het doel en het resultaat van het project middels een (concept) offerte. Hierin is eveneens de projectaanpak, planning en het benodigde budget beschreven.
3

Projectuitvoering

Na het verstrekken van de opdracht start de projectuitvoering gericht op het bereiken van van het afgesproken doel en resultaat. Hierbij hanteren we altijd een iteratief proces met continue inzicht in de voortgang en toetsing van het doel en eindresultaat.
4

Oplevering / acceptatie

In geval van een product vindt oplevering plaats conform de overeengekomen voorwaarden. In geval van een dienst vindt acceptatie plaats van de levering.