Skip to main content

Coderized: Uw Partner in Digitale Transformatie en Innovatie

Bij Coderized geloven we in het verwezenlijken van digitale dromen. Met passie en expertise navigeren we door de digitale wereld om krachtige oplossingen te creëren die uw visie tot leven brengen. Zo creëren wij, bij Coderized, nieuwe mogelijkheden. Laat ons samen uw volgende project tot een groots succes maken.

Succesvolle Projecten, Onze Trots

Bij elke stap die we zetten, creëren we triomfen. Onze portfolio straalt van de geslaagde samenwerkingen die we hebben verwezenlijkt. Vanuit passie en vastberadenheid, hebben we oplossingen gebouwd die de verwachtingen overtreffen. Deze prestaties vormen de hoekstenen van ons succesverhaal, en we kijken ernaar uit om nog meer onvergetelijke resultaten te behalen.

BVG Geschat

Samen met Rijkswaterstaat voert NDW het project ‘Samenwerking op historische verkeersgegevens‘ (SHiVi) uit. Op geüniformeerde wijze worden gegevens voor verkeersbanen afgeleid uit meetgegevens waar deze beschikbaar zijn. Hieruit ontstaat een basisbestand meetgegevens (BMG) en een basisbestand verkeersgegevens (BVG-gemeten). Voor verkeersintensiteiten zijn onvoldoende meetlocaties (waar onderscheid naar voertuig categorieën wordt gemaakt) beschikbaar. Om deze lacune op te vullen is BVG-geschat nodig.

Coderized is als onderaannemer aangesloten bij het consortium van TriOpSys en verzorgt de ontwikkeling van het verkeersmodel als volwaardige applicatie en de inrichting van de CI/CD pipeline waarmee de applicatie uitgerold wordt.

HorseManager

HorseManager is een gebruiksvriendelijk management systeem op maat voor iedere ondernemer in de hippische branche.

Coderized ondersteunt HorseManager in de ontwikkeling van maatwerk software en met consultancy gericht op de architectuur en kwaliteit van de software.

WizzKit

Zoek je als kleine zelfstandige een allround en tegelijkertijd maatwerkpakket voor je gehele administratie en al je klantencontacten dan is WIZZkit een absolute aanrader!

Coderized verzorgt de ontwikkeling van specifieke koppelingen naar  API’s zoals Mollie betaalverzoeken, KVK, Postcode en Bancaire instellingen.

Armeense kerk app

De app is speciaal ontworpen om communicatie met kerkgangers te verbeteren en biedt tevens basisinformatie en nieuwsupdates over de gemeenschap.

Coderized heeft Stichting Urartu ondersteund bij het ontwerpen en ontwikkelen van deze app. De app is gebouwd met behulp van het Ionic-framework en maakt slim gebruik van Google Cloud-producten, zoals pushmeldingen en Firebase, om een naadloze communicatie-ervaring te bieden voor de gebruikers van de app.